Ενημέρωση, Επιχειρήσεις

Ανακαίνιση καταστημάτων: 4 συμβουλές για μαγαζιά μέσα σε mall

Οι επιχειρηματίες που έχουν ένα κατάστημα λιανικής μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να διακοσμήσουν τους εσωτερικούς χώρους του καταστήματός τους, έτσι ώστε να ξεχωρίζει. Αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να αποκτήσετε μεγαλύτερα κέρδη, το design του καταστήματος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, ζεστό και φιλικό. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε το κατάστημά σας πιο επιτυχημένο, ήρθε η ώρα να το ανακαινίσετε.

Η ανακαίνιση καταστημάτων μέσα σε ένα mall είναι απαιτητική, καθώς πρέπει να στοχεύει στον εντυπωσιασμό των υποψήφιων πελατών, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο σε ένα περιβάλλον με τόσα ακόμα καταστήματα. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν πολύ.

ανακαινιση καταστηματων ρουχων και αξεσουαρ

Κρατήστε το ευρύχωρο

Η ακαταστασία ενός καταστήματος αλλάζει εντελώς την εμφάνισή του. Κατά την ανακαίνισή του βεβαιωθείτε ότι η διάταξη που επιλέγετε είναι ευάερη και ευρύχωρη. Θα πρέπει όχι μόνο να φιλοξενεί όλα τα είδη των προϊόντων σας, αλλά και να προσφέρει πολύ χώρο στους πελάτες σας να περπατούν και να βρίσκουν κάθε τι εύκολα. Ειδικά, εάν πουλάτε ακριβά ή εύθραυστα αντικείμενα, όπως γυαλικά, η ευρυχωρία είναι ακόμα πιο σημαντική.

Εστιάστε στις κύριες περιοχές

Η βιτρίνα και η είσοδος του καταστήματος είναι οι κύριες περιοχές, με βάση τις οποίες οι υποψήφιοι πελάτες αποφασίζουν αν θα εισέλθουν στο κατάστημά σας ή όχι. Ειδικά στο εμπορικό κέντρο, ο ανταγωνισμός γίνεται πολύ υψηλός. Για να τραβήξετε τα βλέμματα, πρέπει να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για τη διακόσμηση της βιτρίνας και της εισόδου. Καλό είναι, επίσης, να κάνετε μια έρευνα μεταξύ του προσωπικού και των πελατών σας σχετικά με άλλα σημεία στο κατάστημα, τα οποία είναι βασικά και επιτελούν πρωταγωνιστικό ρόλο.

ανακαινιση καταστηματων με καλλυντικα και φαρμακα

Ο φωτισμός είναι το κλειδί

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένα καταστήματα φαίνονται φωτεινότερα και φιλικότερα από άλλα. Αυτή η μαγεία δημιουργείται από τον τέλειο φωτισμό. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε φωτεινά LED ή κρεμαστά φώτα στην ανακαίνιση του καταστήματός σας. Αυτά θα φωτίζουν κάθε γωνιά του μαγαζιού, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμα σημαντικότερος είναι αυτός ο παράγοντας σε κατάστημα με κοσμήματα, τα οποία πρέπει να αναδεικνύουν κάθε κομμάτι με εξαιρετική προσοχή.

Κάντε τολμηρές κινήσεις

Η επιλογή ουδέτερων χρωμάτων δεν λειτουργεί τόσο καλά στην ανακαίνιση καταστημάτων, όπως σε ένα σπίτι. Εάν το κατάστημά σας έχει μόνο ουδέτερα χρώματα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια τολμηρή παλέτα χρωμάτων. Εάν πουλάτε ρούχα ή παπούτσια, μπορείτε σίγουρα να δώσετε μια δροσερή ματιά στη συνολική ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας μια ωραία πινελιά φωτεινών χρωμάτων που κάνουν το μαγαζί να ξεχωρίζει από μακριά. Θα δώσει ένα εντελώς νέο πλεονέκτημα στο κατάστημά σας!

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις συμβουλές για την ανακαίνιση καταστημάτων που πραγματικά θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να αποκτήσετε περισσότερα κέρδη. Από εκεί και πέρα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συνεργαστείτε στενά με τον υπεύθυνο που θα αναλάβει την ανακαίνιση, έτσι ώστε να φροντίσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.