Ενημέρωση, Σπίτι

Τα έπιπλα κουζίνας των celebrities και τι μας μαθαίνουν

Οι διάσημοι χρησιμοποιούνται πολλές φορές σαν παραδείγματα lifestyle. Οι επιλογές τους φανερώνουν στοιχεία από την προσωπικότητα τους και φυσικά, από αυτό τον κανόνα δεν εξαιρούνται τα σπίτια και η διακόσμηση των σπιτιών τους. Είτε πρόκειται για κλασσικές ή για μοντέρνες κουζίνες, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για τα γούστα των διασήμων και να αντλήσετε έμπνευση για το δικό σας έπιπλο κουζίνας.

Brooke Shields

Ο ρόλος που θα συνοδεύει για πάντα τη Brooke Shields είναι αυτός της αθώας Emmeline Lestrange στην Γαλάζια Λίμνη. Η αισθητική του αθώου χαρακτηρίζει και την κουζίνα της που παραμένει κλασσική αλλά χωρίς «βαριά» επίπλωση. Λευκοί πάγκοι, λευκά ντουλάπια, λευκά πλακάκια και πάγκοι από λευκό μάρμαρο.

Brooke Shields

Alec Baldwin

Ο καρδιοκατακτητής του Χόλυγουντ και η σύζυγος του, Hilaria, έχουν επιλέξει μια φωτεινή διακόσμηση για την κουζίνα τους. Τα περισσότερα έπιπλα κουζίνας έχουν άσπρες επιφάνειες που συνδυάζονται με γυαλιστερή λάκα στα πάγκους και σατινέ πορτάκια ντουλαπιών. Η κουζίνα δεν είναι κλειστός χώρος και συνδέεται με το υπόλοιπο σπίτι σε τουλάχιστον δύο σημεία με καφέ οριζόντιες επιφάνειες και άσπρες κατακόρυφες.

Alec Baldwin

Emmy Rossum

Η μοντέρνα κουζίνα της Emy Rossum μοιάζει περισσότερο με εργαστήριο μαγειρικής παρά με χώρο μιας οικίας. Η ύπαρξη ενός παραθύρου επιτρέπει τη χρήση σκούρων καφέ ξύλινων επιφανειών. Οι πάγκοι, ωστόσο, είναι λευκοί για να κάνουν αντίθεση και να αντανακλούν το φυσικό φως σε αυτόν τον μικρό και μακρόστενο χώρο.

Emmy Rossum

Ralph Lauren

Η κουζίνα του Ραλφ Λόρεν δεν είναι απλώς μια μοντέρνα κουζίνα, μοιάζει βγαλμένη από το μέλλον, με μεγάλες λευκές γυαλιστερές επιφάνειες και όλα τα ηλεκτρικά είδη με όψη inox. Η κεντρική νησίδα δίνει μια ιδιαίτερη νότα καθώς λειτουργεί σαν τραπεζαρία.  Το μαγείρεμα να είναι γιορτή και όχι μια απλή παρασκευή φαγητού.

ralph lauren

Cameron Diaz

Η κουζίνα της Κάμερον Ντίαζ αντανακλά σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητα της. Τα πάντα είναι ρετρό με τις πόρτες των ντουλαπιών σε πράσινο χρώμα, τα μεταλλικά στοιχεία είναι μπρονζέ, ενώ οι σανίδες του πατώματος έχουν περαστεί με βερνίκι σε χρώμα εβένου.

Cameron Diaz

Naomi Watch

Η κουζίνα της Νάομι Γουότς είναι η επιτομή του συνδυασμού σχεδιαστικών γραμμών από διαφορετικές εποχές. Είναι μία κουζίνα που είναι κλασσική και μοντέρνα συγχρόνως. Περιλαμβάνει επιφάνειες σκανδιναβικό ντιζάιν και ημιδιαφανή πορτάκια από γυαλί. Τα 70s είναι η κεντρική αναφορά αλλά o συνδυασμός των μπρούτζινων στοιχείων στα ντουλάπια με το ασπρόμαυρο πάτωμα δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

naomi watch

 

Julia Roberts

Η κουζίνα της Τζούλια Ρόμπερτς είναι υπόδειγμα λειτουργίας και εργονομίας. Τα πάντα είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε το φαγητό να φτάνει κατευθείαν από την ηλεκτρική κουζίνα μέχρι την τραπεζαρία, με ενδιάμεσο σταθμό μια νησίδα με σκαμπό. Τα ψυγεία είναι απέναντι από την ηλεκτρική κουζίνα, ενώ ο φωτισμός είναι κυρίως τεχνητός.

Julia Roberts

Denise Richards

Η κουζίνα της Denise Richards δεν είναι μια οποιαδήποτε κουζίνα. Η νησίδα είναι το κέντρο ενός χώρο συνεύρεσης, τα παράθυρα εκτείνονται σε 90 μοίρες και ένα ολόκληρο φούρνο πίτσας. Από πλευράς διακόσμησης, η ύπαρξη φωτός επιτρέπει σκούρα έπιπλα και σκούρα πατώματα. Οι επιφάνειες είναι γυαλιστερές αλλά οι τοίχοι έχουν επένδυση φυσικής πέτρας, ένας συνδυασμός ρουστίκ και urban.

denise richards

Martha Stewart

H γνώμη της Martha Stewart μετράει διπλά καθώς πρόκειται για τη βασίλισσα της διακόσμησης και της ενασχόλησης με τα του σπιτιού. Η κουζίνα της είναι πιο κοντά στο ρομαντικό στιλ με λευκή πορσελάνη θυμίζει βρετανικό εξοχικό, χωρίς, όμως, πορτάκια και άσπρα έπιπλα.

Martha Stewart