Αγορές

Τα 4 πιο έξυπνα δώρα για γυναίκα που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν

Υπάρχει ο μύθος ότι τα δώρα για γυναίκα είναι εύκολα. Κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά, οι επιλογές θεωρητικά είναι πάρα πολλές. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν κανείς τα έχει αγοράσει όλα αυτά πολλές φορές. Ή όταν δεν γνωρίζει μια γυναίκα τόσο καλά, ώστε να της πάρει ένα τόσο προσωπικό δώρο. Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, μιας και οι γυναίκες δεν αγαπούν τα gadgets τόσο πολύ όσο οι άνδρες, ώστε να μπορείτε να της αγοράσετε κάτι τέτοιο. Ή μήπως όχι; Υπάρχουν ξεχωριστά gadgets που θα λάτρευε κάθε γυναίκα εκεί έξω και αποτελούν μια σίγουρη και έξυπνη επιλογή για δώρο που δεν είχατε σκεφθεί μέχρι τώρα.

Γάντια για οθόνη αφής

γαντια για smartphone

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν υποφέρει από το κρύο το χειμώνα, ειδικά στα άκρα. Οι περισσότερες κάθονται με τα χέρια στις τσέπες και τουρτουρίζουν, επειδή τα γάντια δεν έχουν και πολύ νόημα στις μέρες μας. Αν είναι να πρέπει να τα βγάζεις προσπαθώντας να ανοίξεις το κινητό που χτυπάει και ισορροπώντας την ομπρέλα στο λαιμό σου, όσο βρέχει καταρρακτωδώς, άστο καλύτερα. Βέβαια, υπάρχει και η λύση των γαντιών της MUJJO (29,85€), τα οποία είναι όσο ζεστά χρειάζεται, αλλά με ένα μαγικό τρόπο δεν σε εμποδίζουν να χρησιμοποιήσεις την οθόνη αφής.

Έξυπνος βραστήρας

βραστηρας xiaomi

Ένα βραστήρας είναι ίσως η πιο χρήσιμη συσκευή στην κουζίνα, την οποία, πριν την αποκτήσεις, τη θεωρούσες για κάποιο λόγο άχρηστη. Από μόνος του είναι ένα εξαιρετικό δώρο, ειδικά αν η αποδέκτριά του, αγαπάει το ζεστό καφέ και το τσάι. Επιπλέον, ο έξυπνος βραστήρας της Xiaomi (54,80€) συνδέεται ασύρματα με το κινητό, από όπου μπορεί κανείς να τον ενεργοποιήσει και να του καθορίσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Για να σηκώνεσαι από τον καναπέ μόνο όταν το τσάι είναι έτοιμο!

Γλαστράκι με φυσικό φωτισμό

Κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει ένα όμορφο φυτό μέσα στο σπίτι της, ξέρει όμως ότι τα περισσότερα θέλουν να είναι έξω, για να φωτοσυνθέσουν με το φως του ήλιου. Αυτήν ακριβώς την αγάπη κάποιων ανθρώπων για τα λουλούδια και τα φυτά ακόμα και μέσα στο σπίτι καλύπτει το γλαστράκι της LeGrow (64,90€), το οποίο διαθέτει λάμπα με φωτισμό που προσομοιάζει στο φυσικό φως και βοηθάει το φυτό να αναπτυχθεί κανονικά ακόμα και στο πιο σκοτεινό δωμάτιο.

Βάση στήριξης για laptop

βαση στηριξης laptop

Το laptop έχει το τεράστιο πλεονέκτημα ότι μεταφέρεται παντού, όμως λίγοι όντως το ακουμπούν οπουδήποτε αλλού εκτός από το γραφείο. Αν η γυναίκα, για την οποία ψάχνετε δώρο, είναι η εξαίρεση και περνάει τα βράδια της ξαπλωμένη στον καναπέ βλέποντας σειρές με το laptop ακουμπισμένο στα πόδια της, τότε η βάση στήριξης της Seenda (49,75€) όχι μόνο θα τη βολέψει αλλά και θα την προστατέψει, μιας και δεν είναι καθόλου ασφαλές να υπερθερμαίνεται ο υπολογιστής πάνω μας.