Επιχειρήσεις

Σημαντική διάκριση της Pagonas Home από την Greek Awards για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της

Κάθε είδους διάκριση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και από το καταναλωτικό κοινό. Στην ουσία, μια βράβευση εγγυάται τη φερεγγυότητα της επιχείρησης τόσο στους ανταγωνιστές αλλά και στους πελάτες.

Η Pagonas Home με την πολυετή της εμπειρία στον χώρο της επίπλωσης βραβεύτηκε από την Greek Awards για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Στην περιοχή Αχαρναί έγινε μελέτη, έρευνα, και αξιολόγηση των πελατών της Pagonas Home και εντάχθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της σελίδας greekawards.gr για το 2020, με βαθμολογία 9/10.

Επιπλέον, αναγνωρίστηκε η συμβολή της επιχείρησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Ακόμα μια τιμή για την Pagonas Home που θέτει τον λίθο της στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού μέλλοντος στη χώρα μας.

Όλα τα μέλη της Pagonas Home είναι ευγνώμονες για τη διάκριση και την αναγνώριση των προσπαθειών για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος της επιχείρησης είναι η διαμόρφωση στενών σχέσεων με τους πελάτες της ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες τους στο μέγιστο. Παράλληλα, η Pagonas Home έχει ως σκοπό τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και την επίτευξη της ισορροπίας ανάμεσα στην ποιότητα αλλά και την τιμή.

Έπιπλα κουζίνας και πόρτες για όλες τις ανάγκες και γούστα

Τα χρόνια παρουσίας της Pagonas Home στο χώρο της επίπλωσης δεν είναι τυχαία. Ουσιαστικά, είναι πολύ δημοφιλής εταιρεία για τις εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, αλλά και τα εργονομικά έπιπλα κουζίνας.

Φυσικά, έχει αξιολογηθεί θετικά και για άλλα προϊόντα, όπως πόρτες ασφαλείας, συνθέσεις και ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, τραπέζια, αλλά και έπιπλα σαλονιού. Η σχέση ποιότητας – τιμής είναι πάντα η βέλτιστη, αλλά και η κομψή αισθητική είναι αυτό που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Pagonas Home στο pagonashome.gr αλλά και τα φυσικά καταστήματα για να δείτε την τεράστια ποικιλία προϊόντων που είναι διαθέσιμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό που θα βρει λύση για όλες σας τις ανάγκες.

Μάθετε περισσότερο στο: pagonashome.gr/el/blog/pagonas-home-greek-awards-2020