Αγορές, Ομορφιά

Πώς να συνδυάσετε τη βέρα με το μονόπετρο

Αρραβωνιαστήκατε! Συγχαρητήρια! Τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε την τέλεια βέρα που θα ταιριάξει εξαιρετικά με το μονόπετρο. Με τόσες πολλές βέρες για να διαλέξετε είναι δύσκολο να φιλτράρετε όλες τις επιλογές.

Οπωσδήποτε, πάντως, πλέον θεωρείται δεδομένο ότι η βέρα φοριέται στο ίδιο δάχτυλο με το μονόπετρο σε ένα στιλάτο ταίριασμα που υπογραμμίζει τη δέσμευση του ζευγαριού. Πώς, όμως, θα επιλέξετε την ιδανική βέρα που θα συμπληρώσει αρμονικά το μονόπετρο;

Για να ξεκινήσετε από κάπου, καλό είναι να απαντήσετε πρώτα στις ακόλουθες ερωτήσεις:

  • Θέλετε η βέρα με το μονόπετρο να ταιριάζουν απόλυτα; Είναι πολύ συνηθισμένο το μονόπετρο με τη βέρα να αποτελούν σετ, ειδικά αν τα έχετε αγοράσει από το ίδιο κοσμηματοπωλείο. Αν έχετε αυτό ως στόχο, θα πρέπει προφανώς να αγοράσετε τη βέρα που αποτελεί σετ με το δαχτυλίδι.
  • Θέλετε να συγκολλήσετε τη βέρα στο μονόπετρο; Είναι συνηθισμένο η βέρα να συγκολλείται με ειδική επεξεργασία στο μονόπετρο. Έτσι, δεν τρίβεται το ένα δαχτυλίδι πάνω στο άλλο, οπότε παραμένουν σε καλύτερη κατάσταση. Αν επιλέξετε κάτι τέτοιο, τότε δεν χρειάζεται υποχρεωτικά η βέρα να είναι σετ με το μονόπετρο, αλλά θα πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο πάχος και μέγεθος με αυτό.
Μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι μιας γυναίκας

Μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι μιας γυναίκας / Jeremy Bishop, Unsplash.com

Βεβαίως, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν μια πιο χαλαρή προσέγγιση, δηλαδή η βέρα να είναι σε συναφές στυλ με το μονόπετρο, αλλά χωρίς να αποτελεί αυστηρά σετ με αυτό. Αν επιλέξετε ένα τέτοιο ταίριασμα, τότε σας προτείνουμε τις εξής επιλογές:

  • Απλή βέρα στο ίδιο χρώμα μετάλλου: Η πιο εύκολη λύση είναι να επιλέξετε μια βέρα, η οποία είναι λεπτή και απλή χωρίς περίτεχνες λεπτομέρειες. Αν το μονόπετρο είναι από λευκόχρυσο, θα πρέπει η βέρα να είναι στο ίδιο μέταλλο, ενώ το ίδιο ισχύει με τον κίτρινο χρυσό αλλά και με την πλατίνα.
  • Βέρα με διαμάντια: Μια πιο εντυπωσιακή επιλογή είναι η βέρα που έχει πολλά μικρά διαμάντια. Αυτή ταιριάζει εξαιρετικά με τα μονόπετρα Halo, στα οποία το κεντρικό διαμάντι περιβάλλεται από πολλά μικρότερα διαμάντια. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε, ώστε τα διαμάντια να έχουν ίδιο χρώμα, καθαρότητα και κοπή, ώστε να μην κάνουν αντίθεση μεταξύ τους.
  • Η πλατιά βέρα: Η πεπλατυσμένη βέρα είναι μια συνήθης επιλογή για άντρες, οι οποίοι δεν φορούν άλλο δαχτυλίδι και επιθυμούν να φαίνεται πιο πολύ η βέρα σε σχέση με την πολύ λεπτή. Φυσικά, μπορεί να φορεθεί και από γυναίκα ως ένα επιβλητικό συμπλήρωμα στο δαχτυλίδι. Καλό, όμως, είναι αυτή η επιλογή να γίνει με ένα λιτό μονόπετρο, ώστε να μη δημιουργηθεί ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.
Μονόπετρο δαχτυλίδι και βέρα μέσα σε ανδρικό χέρι

Μονόπετρο δαχτυλίδι και βέρα μέσα σε χέρι / Tyler Nix, Unsplash.com

Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό για τα δύο πιο πολύτιμα και συμβολικά δαχτυλίδια που θα φορέσετε ποτέ. Βρείτε τις δικές σας βέρες στο JewelStories.com.